%0 Journal Article %T بررسی عوامل کیفی مؤثر بر قیمت قارچ‌های خوراکی (مطالعه موردی: منطقه شش شهرداری تهران) %J اقتصاد کشاورزی و توسعه %I موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی %Z 1022-4211 %A قربانی, محمد %A ترابی, ساسان %D 2017 %\ 11/22/2017 %V 25 %N 3 %P 125-149 %! بررسی عوامل کیفی مؤثر بر قیمت قارچ‌های خوراکی (مطالعه موردی: منطقه شش شهرداری تهران) %K الگوی لاجیت ترتیبی %K تهران %K قارچ %K قیمت‌گذاری کیفی %R 10.30490/aead.2017.59088 %X چکیده در این مطالعه با استفاده از مدل لاجیت ترتیبی به شناسایی مؤلفه‌های کیفی مؤثر بر قیمت قارچ‌های خوراکی پرداخته شد. به این منظور، از طریق تکمیل پرسش‌نامه و مصاحبه حضوری، اطلاعات 148 خانوار منطقه شش شهرداری تهران جمع‌آوری شد. نتایج نشان داد متغیرهای سفیدی قارچ، دارا بودن بسته‌بندی، اندازه ساقه و نوع قارچ با تأثیر مثبت و معنی‌دار و متغیرهای گوشتی‌بودن قارچ و پوسیدگی با تأثیر منفی و معنی‌دار بر قیمت قارچ مؤثرند. با توجه به نتایج، زمینه‌سازی برای ایجاد واحدهای تولیدی در نزدیکی بازار مصرف، استفاده از ابزارهای بازاریابی مناسب نظیر بسته‌بندی و گرایش به تولید قارچ دکمه‌ای به فعالان این عرصه پیشنهاد شد.طبقه‌بندیJEL: Q10، Q12 %U http://aead.agri-peri.ac.ir/article_59088_02bbead6d2f11ffbd15eb79cd47df1c9.pdf