درباره نشریه

مؤسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی در فروردین ماه سال 1372 در راستای اهدف راهبردی خود، فصلنامه اقتصاد کشاورزی و توسعه را با رویکردهای "تأمین منابع و مأخذ علمی و اطلاعات لازم، ارایه راهکارهای منبعث از پژوهش‌های انجام شده در زمینه مسایل محوری بخش کشاورزی، حمایت فکری نهادهای مسئول توسعه کشاورزی در پژوهش، ترویج و اشاعه علم اقتصاد کشاورزی، تبیین جایگاه بخش کشاورزی و روستایی در توسعه ملی، تشویق و ترغیب انجام پژوهش‌های اقتصاد کشاورزی، توسعه و برنامه‌ریزی در کشور و ایجاد فضای مناسب برای تبادل اندیشه‌های متخصصان و دست اندرکاران بخش کشاورزی و ایجاد تعامل بین دانشگاه و دستگاه‌های اجرایی ذیربط" بنیان نهاد. این نشریه ‌به استناد نامه شماره 3/2910/1377 کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور در بهمن ماه سال 1379 به درجه علمی – پژوهشی ارتقاء یافت.

فصلنامه اقتصاد کشاورزی و توسعه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC)، دواج (DOAJ)، کبی (CABI)، اگریس (AGRIS)، گوگل اسکولار (google scholar)، آکادمیا (ACADEMIA)، لینکدین (Linkedinپایگاه اطلاعات علمی جهاددانشگاهی (SID)، پایگاه مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST)، پایگاه نشریات کشور (Magiran) و پایگاه مجلات تخصصی نور (Noormags) نمایه شده است.

این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات، تابع قوانین کمیته اخلاق در انتشار (COPE) می­‌باشد و از آیین‌نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌نماید.

دسترسی به مقالات فصلنامه، آزاد است و فایل pdf مقالات به صورت رایگان قابل دانلود می باشد.

open access

قابل توجه پژوهشگران گرامی: