درباره نشریه

مؤسسه پژوهش‌های برنامه ریزی و اقتصاد کشاورزی در فروردین ماه سال 1372 در راستای اهدف راهبردی خود، فصلنامه اقتصاد کشاورزی و توسعه را با رویکردهای "تأمین منابع و مأخذ علمی و اطلاعات لازم، ارایه راهکارهای منبعث از پژوهش‌های انجام شده در زمینه مسایل محوری بخش کشاورزی، حمایت فکری نهادهای مسئول توسعه کشاورزی در پژوهش، ترویج و اشاعه علم اقتصاد کشاورزی، تبیین جایگاه بخش کشاورزی و روستایی در توسعه ملی، تشویق و ترغیب انجام پژوهش‌های اقتصاد کشاورزی، توسعه و برنامه‌ریزی در کشور و ایجاد فضای مناسب برای تبادل اندیشه‌های متخصصان و دست اندرکاران بخش کشاورزی و ایجاد تعامل بین دانشگاه و دستگاههای اجرایی ذیربط" بنیان نهاد. این نشریه ‌در بهمن ماه سال 1379 به درجه علمی – پژوهشی ارتقاء یافت.

فصلنامه اقتصاد کشاورزی و توسعه در پایگاه استنادی علوم ایران(ISC)، پایگاه اطلاعات علمی جهاددانشگاهی (SID)، پایگاه مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST)، پایگاه نشریات کشور (Magiran) و پایگاه مجلات تخصصی نور (Noormags) نمایه شده است..

این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات، تابع قوانین کمیته اخلاق در انتشار (COPE) می­‌باشد و از آیین‌نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌نماید.

دسترسی به مقالات فصلنامه، آزاد است و فایل pdf مقالات به صورت رایگان قابل دانلود می باشد.

open access

قابل توجه پژوهشگران گرامی: